PANDOMO® by ARDEX. Uniek. Creatief.

"De mens neemt de natuur als voorbeeld en creëert iets buitengewoons. Hij combineert kleuren, vormen en functies op onnavolgbare wijze en overwint het gewone met de unieke middelen van creativiteit."


Ook wij laten ons inspireren door de natuur. Ze is de drijvende kracht die ons stimuleert bij het ontwikkelen van leefomgevingen met de PANDOMO®vloer- en wandsystemen. Zo ontstaan ruimtes met een onmiskenbaar karakter. Alleen uw verbeelding telt.

Dat is de filosofie van PANDOMO®.

Sinds 1999 inspireren wij ontwerpers, architecten en veeleisende opdrachtgevers. Destijds als het eerste premiummerk voor de decoratieve afwerking van vloeren, wanden en plafonds en al bijna twee decennia lang als het meest succesvolle merk op dit gebied.

PANDOMO® is een premiummerk van ARDEX, een van 's werelds toonaangevende producenten van hoogwaardige speciale bouwchemische producten. Als familiebedrijf maakt ARDEX al meer dan 70 jaar een duurzame groei door. De ARDEX-groep heeft momenteel meer dan 3.500 medewerkers in dienst en is actief in meer dan 50 landen op alle continenten.